Klanten-reviews

Hier is de lijst met klantrecensies na de installatie van een decoclim
De laatste 4 klantrecensies
Topproducten! Vrij eenvoudige montage en vooral een zeer responsieve en professionele after-sales service. Ik raad aan !
Avis traduit par Google, afficher l'original
Ol Bossan
16-11-2021
Zeer goede kwaliteit materiaal en uitstekende service!Aanrader!
Avis traduit par Google, afficher l'original
Derek S
17-09-2021
Zeer esthetische kapafdekking, eenvoudig te monteren en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! Klantenservice beschikbaar en zeer goed advies. Ik raad iedereen die zijn warmtepomp wil "versieren" ten zeerste aan.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Maillard
16-09-2021
Uiterst tevreden met mijn airco hoes. De kwaliteit voldoet aan mijn verwachtingen. Bovendien zijn het op de verkoopafdeling van DECOCLIM professionals die u antwoorden (het wordt steeds zeldzamer!!) en met hoffelijkheid. Ze hebben een leveringsprobleem zeer snel opgelost, ik beveel dit bedrijf met veel plezier aan.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Anne Marie AGNELLI
02-04-2021
Topproducten! Vrij eenvoudige montage en vooral een zeer responsieve en professionele after-sales service. Ik raad aan !
Avis traduit par Google, afficher l'original
Ol Bossan
16-11-2021
Zeer goede kwaliteit materiaal en uitstekende service!Aanrader!
Avis traduit par Google, afficher l'original
Derek S
17-09-2021
Zeer esthetische kapafdekking, eenvoudig te monteren en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! Klantenservice beschikbaar en zeer goed advies. Ik raad iedereen die zijn warmtepomp wil "versieren" ten zeerste aan.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Maillard
16-09-2021
Uiterst tevreden met mijn airco hoes. De kwaliteit voldoet aan mijn verwachtingen. Bovendien zijn het op de verkoopafdeling van DECOCLIM professionals die u antwoorden (het wordt steeds zeldzamer!!) en met hoffelijkheid. Ze hebben een leveringsprobleem zeer snel opgelost, ik beveel dit bedrijf met veel plezier aan.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Anne Marie AGNELLI
02-04-2021
De hoes is zeer eenvoudig te monteren en van uitstekende kwaliteit.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Anne-Laure
06-01-2021
Erg goed. Grootte aangepast aan onze appartementairconditioner en nogal esthetisch.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Mireille
21-12-2020
Gewoon om je te vertellen dat je D+2 belooft en D+1 ontvangt, d.w.z. 24 uur ervoor - het is altijd indrukwekkend :-) Een dikke proficiat aan jou en je koerier.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Patrick
18-12-2020
Leuk om naar te kijken
Avis traduit par Google, afficher l'original
Jean Louis R
04-12-2020
Geweldig artikel om mijn airconditioning te verbergen, op tijd ontvangen en zeer goede telefoonrelatie, dus ik raad deze site aan met mijn ogen dicht Stiptheid, professionaliteit, kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding
Avis traduit par Google, afficher l'original
Franck C
08-10-2020
Bedankt voor je reactie, het product is van hoge kwaliteit. Het is al geïnstalleerd.
Avis traduit par Google, afficher l'original
David
01-10-2020
Hallo, ik kwam om uw aandacht te vestigen op uw adviseur van 14-08-2020 rond 17.00 uur, in antwoord op de voornaam van William (Morgan). Ik was zeer tevreden met de vele antwoorden die hij mij kon geven. Kleine vragen zoals de lengte tussen de haak en de carrosserie, het is goed om ze te beantwoorden en zo geïnteresseerd te zijn in uw producten. Bovendien was hij zeer hoffelijk en waren zijn vragen met grote kennis gestempeld. Verander deze niet, hij zal ver komen. Ik ben zo tevreden met zijn antwoorden dat ik zeker in de verleiding zal komen om een van uw producten aan te schaffen. Als het negatief is moet dat gezegd worden, en als het positief is, moet dat ook gezegd worden. wens u een fijn weekend. Yverne.
Avis traduit par Google, afficher l'original
joël Y
14-08-2020
prachtig artikel om mijn airconditioning te verbergen op tijd ontvangen en zeer goede telefonische relatie, dus ik raad deze site aan met gesloten ogen ????????????????
Avis traduit par Google, afficher l'original
FRANCK Chambeyron
13-08-2020
Hallo, ik heb zojuist uw zending ontvangen en ik wil u bedanken voor de snelheid en ernst van uw bedrijf, het is zeldzaam vandaag, ik zal de kans niet missen om u aan te bevelen. Met vriendelijke groeten
Avis traduit par Google, afficher l'original
Anonyme
07-08-2020
Geweldig product
Avis traduit par Google, afficher l'original
Anonyme
04-08-2020
De installateur van mijn airconditioning heeft me er een gegeven. Het resultaat is perfect! Bedankt voor dit geweldige idee.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Marjo R
19-07-2020
Fantastisch ! het product werd snel geleverd. Het is uiterst eenvoudig te monteren, een paar minuten zijn genoeg en je voelt meteen de kwaliteit van het product. Het werkt prima, we zijn er erg blij mee!
Avis traduit par Google, afficher l'original
Valérie F.
30-06-2020
Zeer goede kwaliteit
Avis traduit par Google, afficher l'original
Aurelien
04-04-2020
Het is perfect om niets te zeggen
Avis traduit par Google, afficher l'original
Marie-Laure G
03-04-2020
Hallo, ik wil graag mijn volledige tevredenheid uitspreken over mijn bestelling voor een airconditionerhoes die op 3 maart online is geplaatst. De online bestelprocedure is zeer eenvoudig en snel, de leveringstermijnen worden gerespecteerd, de efficiënte en zorgvuldige verpakking, het product is strikt identiek aan de foto's op de site, de montage is verontrustend eenvoudig en het esthetische resultaat is perfect. Ik zal niet nalaten u bij mij in de buurt aan te bevelen en u de best mogelijke publiciteit te geven. Heel erg bedankt! Met vriendelijke groet.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Dominique
03-03-2020
Kwaliteitsprodukten! Een IN-CON-TOUR-NABLE esthetische oplossing
Avis traduit par Google, afficher l'original
Julien F
07-02-2020