Kunde anmeldelser

Her er listen over kundeanmeldelser efter installationen af ​​en dekoklim
De sidste 4 kundeanmeldelser
Top produkter! Rimelig nem montering og frem for alt meget lydhør og professionel eftersalgsservice. Jeg anbefaler !
Avis traduit par Google, afficher l'original
Ol Bossan
2021-11-16
Meget god kvalitet materiale og fremragende service! Anbefales!
Avis traduit par Google, afficher l'original
Derek S
2021-09-17
Meget æstetisk kasketbetræk, let at samle og et meget godt forhold mellem kvalitet og pris! Kundeservice tilgængelig og rigtig god rådgivning. Jeg anbefaler stærkt til alle, der ønsker at "pynte" deres varmepumpe.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Maillard
2021-09-16
Yderst tilfreds med mit klimaanlæg. Kvaliteten lever op til mine forventninger. Derudover er det i DECOCLIM salgsafdelingen fagfolk, der svarer dig (det er efterhånden sjældent!!) og med høflighed. De løste et leveringsproblem meget hurtigt. Jeg anbefaler dette firma med stor fornøjelse.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Anne Marie AGNELLI
2021-04-02
Top produkter! Rimelig nem montering og frem for alt meget lydhør og professionel eftersalgsservice. Jeg anbefaler !
Avis traduit par Google, afficher l'original
Ol Bossan
2021-11-16
Meget god kvalitet materiale og fremragende service! Anbefales!
Avis traduit par Google, afficher l'original
Derek S
2021-09-17
Meget æstetisk kasketbetræk, let at samle og et meget godt forhold mellem kvalitet og pris! Kundeservice tilgængelig og rigtig god rådgivning. Jeg anbefaler stærkt til alle, der ønsker at "pynte" deres varmepumpe.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Maillard
2021-09-16
Yderst tilfreds med mit klimaanlæg. Kvaliteten lever op til mine forventninger. Derudover er det i DECOCLIM salgsafdelingen fagfolk, der svarer dig (det er efterhånden sjældent!!) og med høflighed. De løste et leveringsproblem meget hurtigt. Jeg anbefaler dette firma med stor fornøjelse.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Anne Marie AGNELLI
2021-04-02
Betrækket er meget nemt at samle og af fremragende kvalitet.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Anne-Laure
2021-01-06
Meget godt. Størrelse tilpasset vores lejlighed klimaanlæg og temmelig æstetisk.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Mireille
2020-12-21
Bare for at fortælle dig, at det at love D+2 og modtage D+1, altså 24 timer før - det er altid imponerende :-) Et stort tillykke til dig og din transportør.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Patrick
2020-12-18
Dejligt at se på
Avis traduit par Google, afficher l'original
Jean Louis R
2020-12-04
Fantastisk artikel til at skjule mit klimaanlæg modtaget til tiden og meget godt telefonforhold, så jeg anbefaler denne side med lukkede øjne Punktlighed, Professionalisme, Kvalitet, Værdi for pengene
Avis traduit par Google, afficher l'original
Franck C
2020-10-08
Tak for din lydhørhed, produktet er af god kvalitet. Den er allerede installeret.
Avis traduit par Google, afficher l'original
David
2020-10-01
Hej, jeg kom for at henlede din opmærksomhed på din rådgiver af 14/08/2020 omkring kl. 17:00, idet jeg svarede på fornavnet på William (Morgan). Jeg var meget tilfreds med de mange svar, han kunne svare mig. Små spørgsmål som længden mellem krogen og karrosseriet, det er godt at besvare dem og være så interesseret i dine produkter. Derudover var han meget høflig og hans spørgsmål stemplet med stor viden. Skift ikke på denne, han vil nå langt. Jeg er så tilfreds med hans svar, at jeg helt sikkert vil blive fristet af købet af et af dine produkter. Når tingene er negative skal det siges, og når tingene er positive, skal det også siges. ønsker dig en rigtig god weekend. Hr. Yverné.
Avis traduit par Google, afficher l'original
joël Y
2020-08-14
fremragende artikel til at skjule mit klimaanlæg modtaget til tiden og meget godt telefonforhold, så jeg anbefaler denne side lukkede øjne ????????????????
Avis traduit par Google, afficher l'original
FRANCK Chambeyron
2020-08-13
Hej, jeg har lige modtaget din forsendelse, og jeg vil gerne takke dig for hurtigheden og seriøsiteten i din virksomhed, det er sjældent i dag, jeg vil ikke gå glip af muligheden for at anbefale dig. Hjertelig
Avis traduit par Google, afficher l'original
Anonyme
2020-08-07
Fantastisk produkt
Avis traduit par Google, afficher l'original
Anonyme
2020-08-04
Installatøren af mit klimaanlæg satte mig en. Resultatet er perfekt! Tak for denne gode idé.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Marjo R
2020-07-19
Store ! varen blev leveret hurtigt. Det er ekstremt nemt at samle, et par minutter er nok, og du kan med det samme mærke kvaliteten af produktet. Det fungerer godt, vi er meget glade!
Avis traduit par Google, afficher l'original
Valérie F.
2020-06-30
Meget god kvalitet
Avis traduit par Google, afficher l'original
Aurelien
2020-04-04
Det er perfekt intet at sige
Avis traduit par Google, afficher l'original
Marie-Laure G
2020-04-03
Hej, jeg vil gerne udtrykke min fulde tilfredshed med min bestilling på et klimaanlægsdæksel, som blev lagt online den 3. marts. Online bestillingsproceduren er meget enkel og hurtig, leveringstiderne overholdes, effektiv og omhyggelig emballering, produktet er strengt identisk med billederne på siden, monteringen er foruroligende let og det æstetiske resultat er perfekt. Jeg vil ikke undlade at anbefale dig omkring mig og give dig den bedst mulige omtale. En stor tak! Med venlig hilsen.
Avis traduit par Google, afficher l'original
Dominique
2020-03-03
Kvalitetsprodukter! En IN-CON-TOUR-NABLE æstetisk løsning
Avis traduit par Google, afficher l'original
Julien F
2020-02-07